Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

10 september: Kick-off van het politieke seizoen – Meld je aan!

Op zondagmiddag 10 september zijn jullie van harte welkom bij de aftrap van het politieke seizoen en de VVD Leiden Pubquiz.

Op zondagmiddag 10 september ben je van harte welkom in Café de Keyzer (Kaiserstraat 2-4, Leiden) bij de aftrap van het politieke seizoen en de VVD Leiden Pubquiz.
 
Onder het genot van een hapje en drankje openen we graag met jou het nieuwe politieke seizoen. Maak kennis met onze raadsleden, gedeputeerde Frederik Zevenbergen en Tweede Kamerlid Ingrid Michon-Derkzen. Zij zullen terugblikken op het afgelopen jaar en vooruit kijken naar het komende politieke jaar, een jaar dat weer zeer uitdagend belooft te worden. Tegelijkertijd biedt de Pubquiz, op basis van het tv-programma De Slimste Mens, de mogelijkheid de slimste Leidse liberaal te ontdekken.
 
Jullie zijn vanaf 14.30 uur van harte welkom en om 15.00 uur trappen we het politieke jaar af met fractievoorzitter Maarten de Crom, gedeputeerde Frederik Zevenbergen en Tweede Kamerlid Ingrid Michon-Derkzen. Hierna volgt de Pubquiz en natuurlijk is er ruim de tijd om te borrelen, de politieke actualiteit te bespreken en vakantieverhalen uit te wisselen. Rond 18.00 uur zal de borrel eindigen. De locatie wordt snel bekend gemaakt.
 
Iedereen is welkom. Of je nu lid bent, een lid kent of lid wilt worden. Meld je daarom nu aan voor deze bijeenkomst! We vragen een kleine bijdrage van €10,00. Dit is inclusief twee consumpties en voldoende bitterballen! De overige consumpties kun je ter plaatse afrekenen.
 
Het is ook de perfecte gelegenheid om een vriend of kennis op een ontspannen manier kennis te laten maken met de VVD Leiden. Vermoed je dat er weleens een liberaal kan schuilen in je collega, buurvrouw of teamgenoot? Dan is dit je kans! Neem je een introducé mee, die nog geen lid is dan betaal je voor jullie samen €15,00.
 
We hopen jullie de 10de te zien! Aanmelden kan tot en met 1 september via bestuurvvdleiden@gmail.com. In de bevestiging ontvang je informatie over de wijze van betalen.

Total
0
Shares