Politiek café: de toekomst van ondernemend Leiden

Locatie: Café de Vergulde Kruik, Haarlemmerstraat 22, Leiden

Is er nog wel ruimte voor ondernemers in Leiden?

Aanstaande donderdag organiseert VVD Leiden een politiek café in De Vergulde Kruik aan de Haarlemmerstraat over de toekomst van ondernemend Leiden. Want hoe ondernemersvriendelijk is Leiden?

We zien stijgende (ozb-)kosten, een groeiend gebrek aan bedrijfslocaties en druk op bedrijventerreinen door de wens voor woningbouw en een maar voortdurende zorg over goede bereikbaarheid. Met de begrotingsbehandeling in het verschiet maken we samen met ondernemers en belangenbehartigers de balans op.

We gaan in gesprek met Willem-Jan Zirkzee, ondernemer en voorzitter van Bedrijventerreinvereniging Lammenschans Driehoek en voorzitter van Bedrijvig Leiden en met Laura van Klink namens VNO-NCWWest. Ons gemeenteraadslid Economische Zaken Juliette Gilissen zal het gesprek leiden.

Kom ook en neem deel aan de discussie, stel vragen en breng jouw mening en suggesties in. We gaan donderdag 1 november van start om 20.00u, het politiek café eindigt rond 22.00u, waarna er uiteraard altijd tijd is voor een gezellige nazit.