Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

Alyssa genomineerd voor raadslid van het jaar!

Alyssa is een van de genomineerden voor de titel Leids raadslid van het jaar!

Daar zijn we enorm trots op! Alyssa is een bevlogen raadslid en zet zich al een lange tijd in voor een fijne, veilige en bereikbare stad voor alle Leidenaars.

Of Alyssa zich het beste raadslid van 2023 mag noemen wordt vrijdag 26 januari bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van D66 Leiden. Onze Paul Laudy was in 2006 de eerste winnaar van deze felbegeerde titel.

De jury bestaat uit journalisten en oud-raadsleden van verschillende politieke gezindte. Momenteel bestaat het gezelschap uit de oud-raadsleden Annemieke Strijers (D66), Anna van den Boogaard (PVDA) en Margreet van Wijk-Meijer (VVD), aangevuld door raadsverslaggevers Binnert Glastra (Leidsch Dagblad), Chris de Waard (Sleutelstad) en Emile van Aelst (Leidse Glibber).

Sommige jaren reikt de jury ook nog een Leffie uit. De Leidse variant van een effie. Of dat dit jaar ook gebeurt, wordt 26 januari pas duidelijk. Eerste Kamerlid Paul van Meenen van D66 reikt de prijs of prijzen dan uit.

Total
0
Shares