Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

Anna de Koning

De politiek heeft altijd mijn interesse gewekt. Toen ik ging studeren besloot ik hier dan ook iets mee te doen en lid te worden van onze Liberale Jongerenpartij. Dat beviel goed. Het debatteren, discussiëren en filosoferen met andere enthousiaste liberalen in de dop over onderwerpen die Nederland bezighielden vond ik wel wat. Na een tijdje besloot ik dat het wel tijd was om dit bij een échte politieke partij te doen, en heb ik besloten om lid te worden van de VVD. Vanuit mijn portefeuille organiseer ik trainingen voor ons netwerk. Daarnaast begeleid ik de talentpoule met lokale talenten uit de regio die meer willen leren van onze Haya trainers, organiseer ik een Leergang Gemeenteraad om onze Leidse regio leden alvast een spoedcursus gemeenteraadslid te geven voordat ze de kieslijst bestijgen en coach ik de Talentpoule. Als O&T’er van deze afdeling hoop ik zo veel mogelijk leden verder te brengen in hun talentontwikkeling!

Total
0
Shares