Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

Bob Scheffer

Duoraadslid

Introductie

“Binnen de gemeenteraad neem ik als duo-lid deel aan de commissie Stedelijke Ontwikkeling. Zo kan ik wat terug doen voor de stad waar ik zo fijn woon. Voor mij is Leiden tegelijkertijd een stad waar je alles vindt wat je nodig hebt, zoals werk, wonen, winkels, studie, zorg, vermaak…. en ook een groot dorp waar de mensen naar elkaar omkijken.

Hoe zorgen we ervoor dat we dat unieke – en liberale! – Leidse karakter in de toekomst behouden? Niet zo makkelijk, met uitdagingen als de krappe woningmarkt, energietransitie en klimaatverandering op ons bordje: ik hoop een steentje te kunnen bijdragen!

Portefeuille

  • Bouwen
  • Wonen
  • Omgevingswet

Commissie

  • Lid commissie Stedelijke Ontwikkeling

Mijn lievelingsplek in Leiden

Leiden Centraal Station. Dit is de plek waar iedere Leidenaar wel eens komt: op weg naar werk, familie, of op vakantie. Binnen een kwartier in de Residentie, een half uurtje naar de Hoofdstad, waar vind je dat? Het station staat ook op een plek waar de belangrijke aspecten van de stad samenkomen: ten zuiden woningen en middenstand, ten noorden het LUMC, Bio-Science park. En op het plein de haringkar, Leiden ten voeten uit.

Contact

Total
0
Shares