Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

De VVD boekt resultaten voor starters!

Begin 2018 voerden wij campagne met de slogan: ‘bouwen aan starterswoningen’, een speerpunt van onze campagne. Na de verkiezingen heeft ons raadslid Maarten de Crom zich vanaf dag 1 ingezet voor de bouw van betaalbare woningen voor starters. En gelukkig met resultaat! Dankzij voorstellen van de VVD wordt er nu al gewerkt aan het realiseren van (tientallen) starterswoningen bij een aantal belangrijke projecten:

Project ‘LEAD’ levert ±550 woningen op. 20% van deze woningen moeten woningen worden die haalbaar zijn voor starters.

Project ‘Vijf Meilaan 210’ levert ±240 woningen op. 20% van deze woningen moeten woningen worden die haalbaar zijn voor starters.

Herontwikkeling Energiepark levert ±240 woningen op. Het stadsbestuur gaat zich inspannen om met ontwikkelaars te bouwen aan starterswoningen in dit gebied.

En als klap op de vuurpijl heeft de VVD het voor elkaar gekregen om de komende jaren stadsbreed 20% starterswoningen te bouwen. Een belangrijke bouwdoelstelling. Hierdoor komen er honderden starterswoningen bij in Leiden! Goed nieuws voor al die starters die net buiten de sociale huursector vallen.

Total
0
Shares