Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

Word lid.

  • Voordelen VVD-lidmaatschap
  • Meepraten: Zowel lokaal als landelijk kun jij de koers bepalen, meepraten en je stem laten horen (stemrecht krijg je na 6 maanden). Sluit je gratis aan bij een thematisch netwerk om mee te praten over een specifiek onderwerp dat jou aan het hart gaat.
  • Ontmoeten: Vergroot je netwerk, ontmoet gelijkgestemden en de politici van nu en de toekomst, zowel landelijk als bij het lokale netwerk van de VVD in de plaats waar je woont.
  • Ontwikkelen: Door actief te worden in de partij en deel te nemen aan opleidingen.
  • Krijgen: Toegang tot lokale en landelijke VVD-evenementen, het ledenmagazine Liber en wekelijks de VVD nieuwsbrief.

Word campaigner.

  • Wat leuk dat jij ook wilt helpen Leiden een stukje liberaler te maken!
  • We hebben het hele jaar door actieve campaigners nodig om in gesprek te gaan in onze mooie stad. Of dat nou langs de deuren, op de markt of op Facebook is. 

Of is de talentpoule iets voor jou?

De talentpoule is een groep binnen de VVD Leiden van geënthousiasmeerde leden die graag nét iets meer uit hun lidmaatschap halen. De poule volgt met elkaar verschillende lezingen die aansluiten bij de interesse van de leden of lezingen van interessante sprekers uit het politieke en bestuurlijke leven. Middels deze activiteiten en persoonlijke gesprekken helpen we deze leden dichterbij hun gestelde doelen. Georganiseerde activiteiten zijn bijvoorbeeld campagnevoeren op sociale media en een lezing van VVD Internationaal. De talentpoule biedt ook handvatten. Handvatten die de leden kunnen helpen om de kansen te pakken die de VVD allemaal biedt. In de talentpoule kun je dan ook leren en groeien. Aangezien we allemaal liberalen zijn, ligt de nadruk op zelfontplooiing en het zelf actief pakken van kansen. De talentpoule kan je opleiden, begeleiden en wellicht in contact brengen met de juiste mensen, maar het is aan jou om dit zelf actief op te pakken. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan het volgen van trainingen die in het lokale netwerk (buiten de talentpoule) worden georganiseerd.