Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

Fractieupdate Oktober ’23

Een update van de Leidse VVD fractie.

Afscheid van Christiaan en beëdigingen Arie en Quincy

Met het afscheid van Christiaan is Arie benoemd in de gemeenteraad. Naast zijn eerdere inzet in de raadscommissie Leefbaarheid en Bereikbaarheid, zal Arie zich nu ook inzetten voor de Leidse economie in de commissie Werk en Middelen. 

Daarnaast is Quincy benoemd tot duo raadslid. Hij zal in de commissie Werk en Middelen onder andere gaan werken aan ondersteuning minima, schuldhulpverlening en aan de Leidse cultuur, evenementen en recreatie.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van ons raadslid Christiaan. Na een lange zoektocht is het hem helaas niet gelukt om een woning te vinden in Leiden. 

De VVD Leiden kijkt terug op mooie jaren waarin Christiaan zich tomeloos heeft ingezet als vrijwilliger, bestuurder en de laatste periode als raadslid. Als raadslid heeft hij mooie successen behaald, zoals extra investeringen in de Leidse economie en het terugbrengen van festiviteiten met Leidens Ontzet.

Wij willen Christiaan daar enorm voor bedanken en wensen hem het allerbeste voor de toekomst.

Arie (links) is benoemd in de gemeenteraad. Quincy (rechts) is benoemd tot duoraadslid.
Christiaan’s afscheid met burgermeester Peter van der Velden.

Total
0
Shares