Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

Inbreng fractievoorzitter Maarten tijdens de Algemene Beschouwingen

Onze fractievoorzitter Maarten de Crom deelde de inbreng van de Leidse VVD tijdens de Algemene Beschouwingen.

Afgelopen week waren de Algemene Beschouwingen in de Leidse gemeenteraad. Het moment waarop nieuwe plannen van het College onderwerp zijn van het debat. Is het College nog voor rede vatbaar, vroeg Maarten zich tijdens de Algemene Beschouwingen af? We zien helaas een College dat zich steeds dieper ingraaft in het eigen gelijk. De linkse plannenmakerij pakt in de praktijk niet altijd positief uit voor iedereen in Leiden en de prioriteiten zijn niet op orde met geldverslindende plannen aan allerlei politieke hobby’s . De VVD wil dat de basis weer verder op orde komt. Dat betekent dat we de komende weken hard gaan werken aan voorstellen die Leiden beter maken en waar Leidenaars in hun dagelijkse leven profijt van hebben.

Maarten tijdens de Algemene Beschouwingen.


Bijvoorbeeld waar het gaat om het veilig houden van onze stad. Het romantische beeld dat er in Leiden nooit wat gebeurt is achterhaald. Onlangs nog met openlijk zinloos geweld tussen groeperingen van jongeren. Tel daarbij op dat ons team handhavers op straat het onverminderd druk heeft, de ondermijnende drugscriminaliteit ook in Leiden in opkomst is, LHBTI’ers zich niet altijd veilig voelen in Leiden en dat zaken als straatintimidatie helaas iets is waar teveel Leidenaars mee te maken hebben. Daarom wil de VVD 1 miljoen extra investeren in de veiligheid van onze stad.

Dit is een van de voorbeelden waar de inzet van de VVD hard nodig is. Wij zullen de komende periode werken aan een beter Leiden. Wij gaan ons uiterste best doen om de bouw van koopwoningen aan te jagen, een bloeiend ondernemers- en evenementenklimaat te creëren, een werkende en betaalbare energietransitie te realiseren en onze voorzieningen op peil houden met ruimte voor sport en voldoende huisvesting van huisartsen waar een groot tekort aan is. Blijf ons volgen om onze inzet

Wil je de hele inbreng vanuit de VVD bekijken? klik dan op de onderstaande link:

Total
0
Shares