Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

Jaarverslag 2020

Voor iedereen, ook voor VVD Leiden, is 2020 een ongekend uniek jaar geweest. Niemand had, toen wij op 26 januari op onze Nieuwjaarsborrel het glas hieven, gedacht dat 2020 totaal in het teken zou komen te staan van een pandemie die grote impact op de gezondheid van mensen en de druk op de ziekenhuizen zou hebben, en onze leefwereld grotendeels tot de eigen woning zou beperken. Al onze plannen en ambities, die we in het beleidsplan voor 2020 hadden opgeschreven, moesten we kritisch onder de loep nemen. Waar we in het voorjaar en begin zomer nog dachten dat er toch vast in het najaar meer mogelijk zou zijn, en we dus activiteiten wat vooruit gingen schuiven, bleek toch dat deze situatie langer ging duren dan verwacht.

2021 zal in het teken staan van samenwerking richting de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022, en daar hebben we nog flink wat werk voor de verzetten. In 2020 hebben we in ieder geval al met elkaar een stevig en helder kader neergezet in het Kaderstellend Advies.

Maar voor nu kijken we terug op een bijzonder jaar, met dus ook een beetje anders jaarverslag dan dat jullie van ons gewend zijn. Dit jaar leek het ons het beste om nadruk te leggen op welke dingen we allemaal wél hebben kunnen realiseren, ondanks alle beperkingen. Via deze weg kunt u het jaarverslag en de bijbehorende cijfers lezen. 

Bijlagen

Total
0
Shares