Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

Maaike staat in de top 50 van Leidse vrouwen die het verschil maken!

Op internationale vrouwendag 2024 krijgt Maaike deze eervolle vermelding.

Op internationale vrouwendag krijgt Maaike deze eervolle vermelding voor al haar werk in de gemeenteraad, met in het bijzonder haar grote hart voor de Leidse sport.

De Top 50 Vrouwen Leiden vormt een sterk netwerk van vrouwen die elkaar en anderen, vrouwen in het bijzonder, ondersteunen. De tweejaarlijkse lijst is geen rangorde, maar een diverse groep vrouwen die uitblinken op hun terrein en daarmee het verschil maken in en rond Leiden.

“De vrouwen in de Top 50 zijn genomineerd door (veelal) Leidenaars die vinden dat zij deze titel verdienen. Uit de vele inzendingen hebben we een hele mooie en diverse lijst kunnen samenstellen, waarin allerlei disciplines, achtergronden en leeftijden samenkomen”, vertellen Helaha en Van Kleef. Er zijn vijf verschillende categorieën waarin de vrouwen zijn ondergebracht.

Total
0
Shares