Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

Maarten de Crom definitief benoemd als lijsttrekker Leidse VVD

Maarten de Crom (27) is op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de VVD Leiden definitief benoemd als lijsttrekker. De Crom werd vorige maand door het bestuur van de VVD Leiden voorgedragen. Tijdens de ALV op 8 september heeft hij ook het vertrouwen van de leden gekregen om de liberale lijst aan te voeren voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

De Crom is vereerd met de benoeming en kijkt uit naar de komende campagne:

“Ik heb er enorm veel zin in om Leiden te laten zien hoe de VVD de stad nog mooier en beter te maken. Dat wij de beste ideeën hebben voor de toekomst van de Leiden. Gelukkig merk ik bij onze achterban hetzelfde enthousiasme en ongeduld als bij mij om aan de slag te gaan.”

Bestuursvoorzitter Jantine de Haan:

“Met Maarten hebben we een jonge, frisse lijsttrekker met een duidelijke visie voor onze mooie stad. We zijn ontzettend blij dat hij het gezicht van onze campagne wordt.”

Weer oog voor de echte problemen van de Leidenaar 

De VVD maakt zich zorgen over de financiën van de stad, de torenhoge lasten en dat de problemen van gewone Leidenaars niet serieus worden genomen. De Crom:

“Leiden is verworden tot een links bolwerk. Bij het stadsbestuur van D66, GroenLinks en PvdA stond afgelopen jaren het motto ‘samen maken wij de stad’ centraal. Niets bleek minder waar. Dit College heeft laten zien dat jouw mening en ideeën er alleen toe doen als je hetzelfde wereldbeeld hebt als zij. Leiden moet weer een stad worden voor iedereen. Waar je betaalbaar kunt wonen met lagere gemeentelijke lasten, sneller van A naar B kunt reizen, er geen geld uit je zak wordt geklopt als je een auto voor je werk nodig hebt, schone en veilige straten een prioriteit zijn en waar ondernemers de ruimte krijgen om een bedrijf te starten en banen te creëren.” 

Vooruitkijken naar maart 2022

De Leidse VVD werkt momenteel aan een nieuw verkiezingsprogramma voor de aankomende verkiezingen. In november worden ook de andere kandidaten bekend gemaakt. De Crom kijkt ernaar uit om met het campagneteam te gaan bouwen aan een succesvolle campagne voor een positief verkiezingsresultaat in maart 2022.

“Ik heb er zin in om samen met ons team met zoveel mogelijk Leidenaars in gesprek te gaan en te kijken wat er goed gaat, wat er beter kan en nieuwe ideeën op te halen voor de toekomst van onze stad.”

Het bestuur van VVD Leiden wil Maarten van harte feliciteren en kijkt uit naar een mooie campagne!

Total
0
Shares