Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

Standpunt VVD Leiden op maatschappelijke opvang Energiepark

Ons raadslid Tom was aanwezig bij een bewonersavond over de plannen voor een nieuwe maatschappelijke opvang in het Energiepark.

Op 30 november 2023 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan voor het Energiepark goedgekeurd. De plannen en bijbehorende documenten zijn te vinden op de website van het Energiepark.

Nu de planvorming concreter wordt, start de gemeente met de ontwerpfase voor maatschappelijke opvang (of: dak- en thuislozenopvang) in het Energiepark.

De VVD is voorstander van deze opvang, maar benadrukt daarbij ook al jaren het belang van monitoring en beperking van de overlast in de buurt. Dit is belangrijk voor het draagvlak voor de opvang op deze plek en zo houden we de buurt leefbaar voor iedereen.

Total
0
Shares