Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

8 maart: In gesprek met Christianne van der Wal

Op Internationale Vrouwendag organiseert de VVD Leiden een politieke avond met minister voor Natuur en Stikstof, Christianne van der Wal.

In aanloop naar de verkiezingen van de Provinciale Staten zal minister Van der Wal-Zeggelink spreken over de uitdagingen waar Nederland mee kampt en de oplossingen die door de minister worden voorgedragen om te kunnen doen wat nodig is. De avond vindt plaats in Grand Café de Burcht op de Burgsteeg 14 in hartje Leiden. We vangen aan om 20:00 met inloop vanaf 19:30.

De activiteit is openbaar en daarmee ook voor niet-leden toegankelijk. Het publiek zal de mogelijk hebben om vragen aan de minister te stellen, dus neem vooral geïnteresseerden met je mee. Na afloop zal er de mogelijkheid zijn om de avond na te bespreken onder het genot van een hapje en een drankje.

Deelname is gratis en aanmelden niet noodzakelijk, maar vol = vol!

Total
0
Shares