Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

Terugblik: Nieuwjaarsborrel 2024

Voorzitter Wouter-Jan en Fractievoorzitter Maarten verwelkomen de gasten en blikken terug op 2023.

Op zondagmiddag 28 januari kwam de VVD Leiden bij elkaar om samen met de fractie en het bestuur het jaar 2024 in te luiden. Vanzelfsprekend ging dit gepaard met een drankje en een gloeihete bitterbal!

Bij de borrel werd allereerst stil gestaan bij het afgelopen jaar, waarin wij twee grote campagnes hebben gevoerd voor de Provinciale Statenverkiezingen in maart en de Tweede Kamerverkiezingen in November. Hoewel de uitslag in beide gevallen niet uitpakte zoals gehoopt, keken we met veel trots terug op de vele acties die wij hebben gevoerd om Leiden naar de stembus te krijgen en de verschillende kopstukken die wij in Leiden hebben mogen verwelkomen om het liberale geluid te laten horen!

Tevens is een licht geworpen op de resultaten die de VVD binnen de raad heeft geboekt. Nog altijd laat de VVD zien zich in te zetten voor een leefbaar en bereikbaar Leiden. Zo is er veel te doen aan het Leidse parkeerbeleid, waar wij als VVD reeds de nodige sturing aan hebben weten te geven, maar ook het punt van een verantwoorde huisvesting van ons onderwijs. Hoewel helaas niet al onze voorstellen het in 2023 hebben gehaald, weet de fractie vanuit hun rol in de oppositie waardevolle resultaten te boeken en slagen wij erin de besluitvorming van het College op onze liberale waarden te blijven toetsen.

Vertrekkend VVD-raadslid Christiaan Mulder werd in het zonnetje gezet.

Ook hebben we stilgestaan bij het vertrek van Christiaan Mulder uit de fractie. Wij bedanken hem voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger en fractielid voor de Leidse VVD. Nu we allemaal bij elkaar waren was dit dé gelegenheid Christiaan in het zonnetje te zetten.

Vanzelfsprekend werd er ook vooruitgeblikt op het jaar 2024. Een jaar waarin we uitkijken naar de verkiezingen van het Europese Parlement in juni en meer mooie evenementen in onze vereniging. De uitnodiging om deel te nemen aan ons politiek café met Ruben Brekelmans mocht dan ook niet ontbreken.

Ruben Brekelmans is Tweede Kamerlid voor de VVD en in die hoedanigheid buitenland- en asielwoordvoerder. Hij zal op woensdag 7 februari met ons een blik gaan werpen op buitenlandse en geopolitieke actualiteiten. Ook jij bent uitgenodigd, dus wij zien je dan graag terug!

Benieuwd geworden naar onze activiteiten en wil je meedoen?

Op onze acitiviteitenpagina vind je een actueel overzicht van onze activiteiten. Ben je nog geen lid, maar wil je graag een kijkje in de keuken nemen? Dat kan! Een groot deel van onze activiteiten is openbaar. Dit wordt altijd aangegeven op de pagina van de activiteit.

Total
0
Shares