Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

Terugblik: Politiek Café met Tweede Kamerlid Ruben Brekelmans

Ruben wordt door gespreksleider en Leids VVD-fractielid Tom geïntroduceerd aan het publiek.

Op woensdagavond 7 februari organiseerde de VVD Leiden een politiek café in Scott’s Tavern met als gast Tweede Kamerlid Ruben Brekelmans. Ruben is sinds 31 maart 2021 namens de VVD lid van de Tweede Kamer de Staten Generaal en woordvoerder voor internationaal beleid en migratie.

Na een korte introductie door onze gespreksleider Tom Leest en Ruben zelf, ging de gesprek al snel over naar de politieke inhoud. Zo werd er onder andere gesproken over de het belang van het beschermen van het intellectueel eigendom binnen het Nederlandse bedrijfsleven in de internationale handel, de uitdagingen binnen het binnenlandse en Europees migratiebeleid, het versterken van de veiligheid tegen internationale dreigingen en de politieke actualiteit.

Gedurende de avond werden er op deze thema’s vele vragen gesteld door het enthousiaste publiek. Het Leidse gezelschap, mede bijgewoond door leden van de JOVD Leiden en omstreken, liet zien zich goed bewust te zijn van de geopolitiek, aldus Ruben.

Groepsfoto van de aanwezigen met Ruben Brekelmans.

De avond werd afgesloten met een groepsfoto en de gebruikelijke afsluitende borrel, waarbij nog vele discussies onder het genot van een drankje gevoerd zijn. Wij kijken terug op een geslaagd politiek café met vele bekende, maar ook nieuwe gezichten. Vanzelfsprekend hopen we jou ook te mogen verwelkomen op onze volgende activiteiten.

Benieuwd geworden naar onze activiteiten en wil je meedoen?

Op onze acitiviteitenpagina vind je een actueel overzicht van onze activiteiten. Ben je nog geen lid, maar wil je graag een kijkje in de keuken nemen? Dat kan! Een groot deel van onze activiteiten is openbaar. Dit wordt altijd aangegeven op de pagina van de activiteit.

Total
0
Shares