Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

Transfernieuws in de Leidse fractie

We hebben afscheid genomen van Christiaan Mulder en mogen Arie Roest en Quincy Janssen feliciteren met hun benoeming tot raadslid en duo-raadslid.

Op donderdag 12 oktober heeft Christiaan Mulder afscheid genomen van de Leidse gemeenteraad. In zijn brief was eerder al te lezen dat Christiaan deze beslissing heeft genomen wegens zijn verhuizing naar buiten de gemeente Leiden.

De VVD Leiden bedankt Christiaan voor zijn inzet voor de fractie en de Leidenaar. Zo heeft zijn inzet geleid tot belangrijke investeringen in de Leidse economie, waaronder het voorstel voor het actieplan versterking Leidse economie in de nasleep van de coronacrisis. Tevens heeft Christiaan zich hard gemaakt om het feest der feesten, Leidens Ontzet, een groot uitbundig feest te houden voor iedereen.

Door het vertrek van Christiaan is een zetel vrijgekomen in onze fractie. De fractie is om deze reden versterkt met de beëdiging van Arie Roest tot raadslid. Even feestelijk is het nieuws dat Quincy Janssen is benoemd tot duoraadslid van onze fractie.

De VVD Leiden feliciteert beide heren met hun benoeming. Wij wensen Arie en Quincy – samen met de rest van de fractie – vele liberale successen toe in de Leidse raad.

Total
0
Shares