Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

23 september: Verkiezingscongres Tweede Kamerverkiezingen 2023

Kom jij samen met ons naar het landelijke congres in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam?

Op zaterdag 23 september 2023 vindt het landelijke verkiezingscongres plaats. Dit congres staat grotendeels in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november 2023. Een congres met de Algemene Vergadering waar we het verkiezingsprogramma vaststellen en een speech van onze nieuwe lijsttrekker. De locatie voor dit congres is de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Een voor ons vertrouwde plek waar we al eerder goede gesprekken en discussies hebben gevoerd.

De VVD Leiden zal ook deelnemen aan het congres en wij kijken er ontzettend naar uit jou daar te zien – heb je vragen over deelname? Deel deze dan via bestuurvvdleiden@gmail.com of stuur een appje in de VVD Leiden groepsapp.

Bemachtig vandaag nog je ticket via de VVD webshop.

Wil je iemand graag kennis laten maken met de VVD? Dat vinden wij alleen maar leuk! Ook introducés zijn van harte welkom in Rotterdam. Via de ticketshop is het mogelijk om een introducé ticket aan te schaffen.

Total
0
Shares