Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

Vragen achterstallig onderhoud door woningcorporaties

Afgelopen week stelde Tom mede namens alle andere partijen van de gemeenteraad vragen aan het stadsbestuur over achterstallig onderhoud door woningcorporaties.

Er zijn schrijnende verhalen uit de Prinsessenbuurt en Rivierenbuurt waar veel lekkages zijn en schimmeloverlast wordt ervaren door huurders. In meerdere gevallen met serieuze gezondheidsklachten tot gevolg. De raad vraagt wethouder Terpstra om in actie te komen, de woningcorporaties aan te spreken en alles in het werk te stellen om bewoners uit een ongezonde woonsituatie te krijgen.

Raadsleden bezoeken nu samen woningen met schimmeloverlast om de problemen zelf in kaart te brengen. In dit kader was Bob afgelopen week ook met een delegatie raadsleden in de Hoven om met bewoners in gesprek te gaan over hun woonsituatie en het gebrek aan onderhoud.

Meer weten? Lees hier het artikel van Sleutelstad:

Total
0
Shares