Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

VVD en D66 pleiten voor meer openbare toiletten

Ons raadslid Tom Leest pleit samen met zijn D66 Leiden collega IJsbrand Olthof voor meer tijdelijke openbare toiletten in de stad en in het Singelpark, betere communicatie en verwijzing naar bestaande (toegankelijke) openbare toiletten.

Iedereen moet de pot op kunnen

In deze coronatijd besluiten steeds meer Leidenaars en bezoekers op een veilige manier een ommetje te maken door binnenstad of Singelpark. Dat is heerlijk, maar bij hoge nood is het minder aangenaam, zeker nu alle horeca en publieke voorzieningen dicht zijn. Leiden is niet bepaald een voorloper als het gaat om openbare toiletten, die ook toegankelijk zijn voor mindervaliden.

Het college heeft beloofd hier verbetering in aan te willen brengen. Dat is winst, maar ons raadslid Tom Leest pleit samen met zijn D66 Leiden collega IJsbrand Olthof ook voor verbeteringen op de korte termijn zoals meer tijdelijke openbare toiletten in de stad en in het Singelpark, betere communicatie en verwijzing naar bestaande (toegankelijke) openbare toiletten.

Total
0
Shares