Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

Leidse VVD maakt ruimte voor verenigingen en bedrijven op terrein Vlietzone-Midden

Onze voorstellen zijn aangenomen! Zo houden we het bedrijfsleven en onze verenigingen bruisend.

Leiden moet niet alleen een fijne stad zijn om te wonen, maar ook om te werken. De VVD Leiden voorstellen gedaan om op het nieuwe bedrijventerrein Vlietzone-Midden meer ruimte te maken voor bedrijven en verenigingen.

Naast ruimte voor bedrijven komen er op het nieuwe bedrijventerrein een nieuw gemeentewerf en meerdere café’s. Dit houdt automatisch in dat er minder ruimte overblijft voor bedrijven. De VVD heeft daarom het voorstel gedaan om te onderzoeken of de lokale indeling aangepast kan worden, zodat er voldoende ruimte overblijft voor parkeergelegenheden, bedrijven en verenigingen.

De huidige verenigingen op het terrein moeten opnieuw een plek krijgen in de nieuwe indeling. Gelijktijdig wordt op voorstel van de VVD onderzocht of voor meer verenigingen hier een plek aangeboden kan worden.

Total
0
Shares