Verkiezingsprogramma
Het verkiezingsprogramma van VVD Leiden voor de Gemeenteraads-verkiezingen van 2022 is door haar leden vastgesteld. Met nieuwe en herkenbare ideeën wil de VVD de campagne in. Wat de VVD betreft moet weer worden gekeken naar de echte problemen van de Leidenaar.
lees verder

Wat doet de politie eigenlijk met 3 oktober?

Op dinsdagavond 11 juni 20:00 uur organiseert de lokale VVD Leiden in café L’Esperance (Kaiserstraat 1) een politiek café met als thema ‘politie-inzet tijdens 3 Oktober – Leidens Ontzet!’

Altijd al willen weten wat de politie nu allemaal doet aan voorbereiding voor dit grote evenement in Leiden? Hoe houden we 3 Oktober veilig en gezellig? En wat doet de politie als het toch uit de hand loopt? Heeft u ideeën hoe dit misschien beter zou kunnen?

De teamchef en de wijkagent van basisteam politie Leiden Midden praten u helemaal bij over wat er zoal bij komt kijken, om ook dit jaar weer het Leidens Ontzet in goede banen te leiden. Hierbij zullen zij ingaan op het gebruik van nieuwe technieken om de stroom van mensen beter te reguleren. Hoe kunnen wij raddraaiers makkelijker opsporen? Hoe zorgen we dat de hulpdiensten snel ter plaatse zijn? U bent van harte welkom om uzelf te informeren en vragen te stellen aan de aanwezige agenten. Heeft u een mening hierover? Wij horen die graag! Tot dinsdag 11 juni om 20.00 uur in café L’Esperance!

Laat weten dat je erbij bent via https://www.facebook.com/events/339090336676521/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1559758806063681

Total
0
Shares